<iframe src="//www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-P99T98" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Door Fenno van Driel op 06 juni 2018

Investeren in bitcoins, aandelen of obligaties ken je wel. Maar wist je dat je ook samen met de experts kunt investeren in videogames? Voor (en samen met) Good Shepherd Entertainment ontwikkelden we een website waarop investeerders zich kunnen aanmelden om toegang te krijgen tot het investeerdersplatform. Middels een online campagne bereiken we potentiële Nederlandse investeerders en wordt hun interesse gewekt. Een mooie pilot campagne waarin de targeting steeds verder wordt aangescherpt en verschillende advertenties worden getest.

Pilot campagne Good Shepherd - Investeren in games

Good Shepherd Entertainment is een internationale uitgever van independent videogames. Zij hebben met de productie van populaire en winstgevende games de afgelopen jaren een stevige plek veroverd binnen de games-industrie. Eén van deze games werd in de week van release wereldwijd zelfs één van de bestverkopende games op Steam. Door de groeiende game industrie biedt Good Shepherd de unieke mogelijkheid om mee te investeren in hun portfolio van veelbelovende game titels in ruil voor een percentage van de opbrengst uit de verkopen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek de website!  

https://invest.goodshepherd.games/nl/


Fenno van Driel

Fenno van Driel

LEES MEER »

Recente cases

Volg ons op: